Osvojite tržište digitalnim marketingom

Budite tamo gde su Vaši klijenti / kupci

  1 M
  Poslatih emailova
  1 %
  Rast konverzija
  1 %
  Rast online prodaje
  1 %
  Pokrivenost tržišta

  Šta je DIGITALNI marketing?

  U najkrećem smislu, digitalni marketing predstavlja sve aktivnosti koje se preduzimaju radi oglašavanja, promocije i prodaje proizvoda ili usluga jednog brenda na online platformama.

  Svaki put kada vidite neki baner, kada na Facebooku iskoči sponzorisani post, na YouTubeu pesmu prekine reklama ili čak i kada pročitate „običan” članak, to je digitalni marketing. Naša čula su se toliko navikla na reklamiranje proizvoda i usluga na internetu da bi nam bilo čudno da ih nema. Kako se potrošači sve više nalaze na internetu, klasične metode promocije sve više ustupaju mesto online strategijama.

  To ne znači da će klasični vidovi promocije propasti, ali je samo pitanje vremena kada će kampanje na internetu definitivno preuzeti primat kada je ulaganje u pitanju. Razlog je jednostavan – na internetu se tačno zna šta dobijate za budžet koji imate. Takođe se vrlo precizno mogu izmeriti rezultati marketinških aktivnosti.

  Drugim rečima, sve što uradite imate „crno na belo”, tako da uvek tačno znate šta ste dobili (a šta ne).

  Search engine optimisation (SEO)

  SEO je postupak optimizacije Vaše web stranice, kako bi se postiglo što bolje rangiranja vaše stranice na pretraživačima, povećavajući organski (besplatan) saobraćaj na istoj.

  Content marketing

  Ovaj termin označava stvaranje odnosno kreiranje sadržaja radi generisanja opšte svesti o brendu, rasta prometa, generisanja lidova i kupaca.

  Social media marketing

  Ova praksa promoviše vaš brend i vaš sadržaj na kanalima društvenih mreža kako bi se povećala svest i robnoj marki, pokrenuo promet ili stvorili potencijali lidovi za poslovanje.

  Pay per click (PPC)

  Ovo predstavlja povećanja saobraćaja na sajtu plaćanjem i to svaki put kada neko klikne na vašu reklamu. Jedan od najčešće korišćenih vrsta PPC-a je Google Ads

  Native advertising

  Ovo oglašavanje odnosi se na reklame koje su vođene sadržajem i predstavljene na platformi pored drugog, neplaćenog sadržaja. Postovi sponzorisani od strane BuzzFeed-a su idealan primer.

  Email marketing

  Mnoge kompanije koriste marketing putem elektronske pošte kao način komunikacije sa svojim klijentima ili publikom. Često se koristi za promociju sadržaja, popusta i događaja...

  Inbound marketing

  Prodavci koji koriste digitalne ulazne taktike koriste mrežni sadržaj kako bi privukli ciljane kupce na svoju web prezentaciju, pružajući sredstva koja su im od pomoći.

  Marketing automation

  Automatizacija marketinga odnosi se na software koji služi za automatizaciju vaših osnovnih marketinških operacija. Mnoge marketinške operacije mogu da se automatizuju.

  Uvećajte svoj profit uz Google Ads kampanje

  01

  Google Ads je jedan od najpopularnijih kanala digitalnog oglašavanja, koji omogućuje oglašivačima da postave oglase na Google pretraživaču. Ovaj oblik oglašavanja omogućuje vam da dosegnete publiku koja aktivno traži proizvode ili usluge koje vi nudite. Vasilica Office nudi usluge Google Ads oglašavanja koje će vam pomoći da postignete bolje rezultate u ovom kanalu oglašavanja. Naš Google Ads tim ima dugogodišnje iskustvo u izradi i vođenju Google kampanja.

  Imate pitanja? Pišite nam

  Kompletno vođenje vaših stranica na Facebooku i Instagramu sa ili bez usluge oglašavanja.

  02

  U saradnji sa vama definišemo cilj vašeg nastupa i društvenu mrežu na kojoj se nalazi vaša publika.

  Činimo vaš brend posebnim stvarajući jedinstveno iskustvo u foto i video formatu. Možemo preuzeti i kompletno administriranje vaše comment i messanger sekcije.

  Facebook nalozi

  Instagram nalozi

  Sa plaćenim reklamama

  Bez plaćenih reklama

  Ellipse 69
  Ellipse 68
  Ellipse 70
  1 +
  Ocena
  1 /5

  Ligula risus auctor tempus magna feugiat lacinia.

  Vođenje Instagram profila

  Najpopularnija društvena mreža u Srbiji

  Priprema profila

  Priprema Instagram stranice za prodaju ili rast brenda. Kreiranje strategije nastupa sa jasno definisanim ciljem. Definisanje tona komunikacije.

  Kreiranje sadržaja

  Kompletno kreiranje vizualnog identiteta, foto i video materijala u svim oblicima u broju koji je definisan kao mesečni target.

  Analiza i izveštavanje

  Administracija comment sekcije i primljenih poruka. Mesečni izveštaji i plan nastupa na mesečnom nivou.
  Prev
  Next
  Drag
  Map